Miss Kim Gold, una dintre cele mai cunoscute modele ale studioului nostru, Live Cam Fetish, va participa în această toamnă la YNOT Awards, având binecunoscuta locație, la Praga.

Anul acesta, Miss Kim Gold, un cunoscut model al studioului nostru, va participa la prestigioasa gală YNOT Awards, a IX-a ediție, de la Praga.

YNOT Awards recunoaște excelența în industria adult, în special în spațiul business to business. Așadar această recunoaștere aduce momente de bucurie, pentru modelul nostru de succes și pentru noi, deoarece nominalizarea la această categorie și competiția nu este una ușoară, adreasându-se modelelor de succes din toată lumea.

Ceea ce face atât de special YNOT Awards, este faptul că se adresează industriei adult, domeniului business to business, iar toate site-urile de profil, companiile etc., pot vota pentru un nominalizat. Așadar recunoașterea unui model sau a unui câștigător al unei categorii, va veni din partea industriei. Se pune accent pe excelență, tot ceea ce este mai bun industria adult, iar modelul nostru are o concurență de invidiat, la Praga.

Cele mai bune modele din toată lumea nominalizate, la una dintre cele mai distinse gale – YNOT Awards

Miss Kim Gold, modelul nostru, a fost nominalizată la categoria Best Live Cam Studio Model. La această categorie sunt nominalizate modele de la studiouri din toată lumea, iar noi suntem mândri că un model de la studioul nostru ne reprezintă la această categorie.
Miss Kim a început să lucreze de puțin timp pe această nișă și cu noi, dar perseverența de care dat dovadă și-a spus cuvântul, iar în timp a ajuns să fie un model de succes, aducându-i încasări însemnate (generoase/substanțiale).