Fetish-urile sexuale sau erotice reprezintă o atracţie faţă de un obiect (ciorapi, pantofi, etc. ) sau o parte a corpului (picioare, unghii, etc. ).
Ştim că ceea ce îţi vine în minte prima dată  când te gândeşti la categoria fetish, este “submission”, umilire, supunere şi toţi termenii asociaţi cu acest cuvânt.
Într-adevăr, acest cuvânt, “fetish”, poate fi asociat cu cele enumerate mai sus, doar că, modelele noastre sunt de partea cealaltă a baricadei, în care ele deţin controlul, iar tu vei fi cea care va domina. Tu vei fi cea care are puterea de a spune “NU”, iar vizitatorii, care interacţionează cu tine, vor trebui să se supună dorinţei tale. Bineînţeles că există un consimţământ atunci când aceşti fetişişti acceptă să facă ceea ce doreşti tu. De obicei iţi spun chiar ei, de la început, ceea ce vor.
Acest domeniu, fetish-ul de dominare, este o provocare, deoarece trebuie să îţi ascuţi mintea pentru a putea evalua o persoană, a putea interacţiona corect la nivel verbal şi mental, pentru a putea fi mereu în control. Nu este un domeniu vanilla, atitudinea ta fiind cea mai importantă.